loader

SONDA

Kto na prezydenta Pruszkowa? (wyniki 07.11)

Jan Górski - kim jest kandydat na prezydenta Pruszkowa

dodano 2014-10-26 12:05 w kategorii: Ludzie

Nazywam się Jan Górski. Mam 27 lat. Pracuję od 18 roku życia. Skończyłem wyższe studia w Anglii.
Wróciłem, bo mówię i myślę po polsku. Wróciłem do Polski i do Pruszkowa.

Codziennie, jak większość z nas, dojeżdżam do pracy do Warszawy. Dlatego chcę dobrej komunikacji z Pruszkowa do stolicy. Wolałbym oczywiście pracować tam gdzie mieszkam. Dlatego chcę nowych miejsc pracy – przede wszystkim dla tych, którym najtrudniej je znaleźć: dla młodych i osób po 50-tce.

Myślę o założeniu rodziny. Dlatego chcę więcej miejsc w pruszkowskich przedszkolach, ułatwień dla rodziców, godnego życia dla dziadków. Jestem doktorantem na Uniwersytecie Warszawskim. Moim hobby jest udział w maratonach. Traktuję start w wyborach na prezydenta Pruszkowa jako początek maratonu mojej pracy na rzecz miasta (przy okazji zapraszam wszystkich 8 listopada na darmowy bieg "Parkrun" w Pruszkowie).

CHCĘ BYĆ PREZYDENTEM NASZEGO MIASTA. PROSZĘ O WASZE POPARCIE.
NAJNOWSZA SONDA WYBORCZA DAJE MI 2 MEJSCE W WYŚCIGU PREZYDENCKIM.

Jesli tak jak ja pragniesz zmiany w Pruszkowie na lepsze nie zmarnuj sowjego glosu.

Głosuj na lidera zmian w Pruszkowie!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAJWAŻNIEJSZE

-  NOWE MIEJSCA PRACY – stwórzmy więcej miejsc pracy u siebie w Pruszkowie.

- NOWE ROZWIĄZANIA KOMUNIKACYJNE – m.in. poszerzenie wjazdu do Al. Jerozolimskich, stałe połączenie ZTM z Pruszkowa do Warszawy (karta miejska), przejazdy WKD na warszawską kartę miejską, obwodnica Pruszkowa.

ROZBUDOWA INFRASTRUKTURY PODWYŻSZAJĄCEJ KOMFORT ZAMIESZKANIA – więcej usług dla mieszkańców i poszerzenie oferty kulturalno-rozrywkowej.

- PRZEDSZKOLA, SZKOŁY i LECZNICTWO – m.in. zwiększenie liczby miejsc w przedszkolach i wsparcie dla pruszkowskich szkół i placówek medycznych.

- SPOKOJNA JESIEŃ ŻYCIA – obniżenie lokalnych kosztów utrzymania się emerytów i rencistów.

- ROZWÓJ SPORTU, REKREACJI I STUDIÓW W ZAKRESIE KULTURY FIZYCZNEJ w Pruszkowie - lepsze wykorzystanie istniejących obiektów sportowych i rekreacyjnych oraz zaplecza naukowo-dydaktycznego.

- tel.: 667 790 755
- e-mail: janmarcingorski@gmail.com
- facebook: https://www.facebook.com/jan.gorski1

Linki do strony:

Rozszerzony program dla Pruszkowa http://pruszkowski.sld.org.pl/aktualnosci/14123-program_wyborczy_sld_dla_pruszkowa__jan_marcin_gorski_kandydatem_na_prezydenta.html

Wybrane publikacje http://www.mojeopinie.pl/jan_marcin_gorski,20,1360837519

Twitter:  Twitter.com/JanMarcinGorski

Stona SLD Pruszków na Facebooku https://www.facebook.com/pages/SLD-Powiat-Pruszk%C3%B3w/192688417578901?fref=ts

Blog historyczny https://www.facebook.com/pages/Sto-Lat-Temu/1435409096681154?fref=ts